Message view


Categories English Party

SEEDS OF LOVE-psytrance festival


Author:

kiki

Time:

05.07.2009 18:48

Text:

začátek: čtvrtek, 23.07.2009, 20:00
konec: neděle, 26.07.2009, 18:00
místo: v areálu mlýna Skalák, 67526 Meziříčko/ okres Třebíč, ČR

Live Acts: Aerospace (ISR), Bad Boys (ISR), Code: Chaos Fx (GER), Hanema (MEX), I-Drop (UKR), Ital (CHI), Jey & Ex (MEX), Loud (ISR), Materia (AUT), Nativitix (BRA), Peacemaker (ISR), Quantize (ISR), Sinrider (UK), Slackjoint (GER), U-Recken (ISR), NOK (GER) a další
DJs: Boofcontrol (ISR), Chriss (GER), Dejan (SER), Expanding Conscience (CAN/ARG), Jiser (MEX), Man’Dhasa (Ger), Progressor (AUT), Gobayashi (AUT), Xahno (MEX) a další

Již potřetí se promění malebná a mystická krajina v okolí mlýna Skalák v blízkosti českého městečka Meziříčko v epicentrum elektrické hudby psychedelického rázu. Od čtvrtka, 23. července, do neděle, 26. července, proběhne na festivalu „Seeds of Love 2009“ přes 70 vystoupení na dvou velkých outdoor a jedné menší chillout scéně.

Těžištěm festivalu je izraelská varianta psytrance a goa, nazvaná „Isratrance“. Izrael je již dávno jednou z kolébek stylu psytrance. Velká řada vlivných DJs se neobejde bez psytrance, který by pocházel z Izraele. Nejen U-Recken, Loud, Peacemaker, Aerospace a Quantize vás vybudí k emocionálním výškovým letům díky jejich hypnotickým performancím a psy-progressivem pod širým nebem. Mimo jiné vystoupí i brit Sinerider, chilský Ital či „mistr“ NOK z Německa.

Festivalový areál je vzdálený asi 110 km od Prahy a leží v blízkosti obce Horky. Vedle campingu zde je také možnost zchladit se v místním rybníce. Festivalový supermarket umožní všem návštěvníkům festivalu nakoupit potraviny a nápoje za férové ceny. Zvýhodněné vstupenky lze pořídit v předprodeji na www.sol-festival.at do 15. července 2009.



Message threads

Topic: Author:
Time:
Message  SEEDS OF LOVE-psytrance festival
kiki 05.07.2009 18:48  
Message    RE:SEEDS OF LOVE-psytrance festival
kiki 10.07.2009 11:09  

Get Relaxed Journeys! New album 
from 
Chilltribe 
Relaxed 
Journeys 
Get Quality Relaxation! Get your 
Quality 
Relaxation!