Message view


Categories Norsk Fest

Bang! med Menno de Jong [Intuition, Trance Energy]


Author:

Bang!

Time:

04.02.2008 18:18

Text:

Menno de Jong [Intuition, Anjunabeats, Trance Energy, NL]
Kimito Lopez [Intuition, Five AM, Fundamental]
Nicco Venjar [Bang!, Cloud Nine]
plumbo [Bang!]
DJ Mario [Banzai!]


Bang! er tilbake etter en lang, lat vinterferie, og sparer ikke på kruttet denne gangen heller. Det er 5 måneder suksesskvelden med Leon Bolier, og denne gangen står nok en nederlender for tur.

Når det er snakk om den nye generasjonens trancenavn er Menno de Jong vanskelig å unngå. Den unge nederlenderen har i en alder av 23 år allerede bemerket seg stort internasjonalt både som produsent og DJ, ikke uten grunn.
I løpet av 2007 markerte han seg med å gi ut den første mix cd'en "Intuiton Sessions Vol. 1" som fortsatt selger godt rundt omkring på kontinentet. Han havnet også høyt opp på DJ Mags Topp 100 liste for 2007. I løpet av den unge karrieren har han også rukket å spille ved siden av navn som Armin Van Buuren, Tiesto, Paul Oakenfold, Paul Van Dyk og Above & Beyond for å nevne noen.
Bortsett fra å spre det glade budskap i form av musikalske elektroniske impulser driver han også suksesslabelet Intuition Recordings. Plateselskapet ansees å være blant de sterkeste som gir ut elektronisk musikk innenfor trance sjangeren nå om dagen. Dette er mannen du absolutt bør få med deg!
Med seg denne kvelden får han support av Bangs faste innventar i Kimito Lopez, Nicco Venjar, plumbo og et nytt ansikt, DJ Mario.

Kimito Lopez har brukt vinterdvalen i studio etter en forrykende avsluttning på året 2007, og endte på en solid 24. plass i Natt og Dags DJkåring. Han har til nå lagt bak seg utgivelser på nevnte Intuition Recordings, Gareth Emery's Five AM og i tillegg gjort remixer for Armada og Tiesto's Black Hole Recordings.

Nicco Venjar stiller som vanlig opp i kjent progressive stil. Mannen som er en av hjernene bak Bang! kveldene leverer dyp, melodiøs trance fra øverste hylle, og har det samme på agendaen denne kvelden også.
I houserommet finner du plumbo og DJ Mario. Førstnevnte er et fast navn i Bang! sammenheng og har alltids 5 spar ess på hånden uten å jukse (!). Den glade haugesunderen har igjennom vinteren spilt på uttallige housekvelder rundt omkring i hovedstaden, og har som alltid bagen pakket til randen med både klassikere og nye spennende spor.
DJ Mario er et ferskt navn på Bang! plakaten, og driver housekvelden Banzai!! på Pi. Han starter kvelden med behagelig deephouse som er fin å drikke pils til før plumbo senere tar over roret med drivende house. Kanskje blir det litt techno mot slutten og.
Som vanlig har du muligheten til å velge og vrake i to avdelinger med musikk i form av house og trance. Vel møtt!

http://www.myspace.com/mennodejong
http://www.mennodejong.com

Musikkopptak fra tidligere Bang! kvelder og bildegalleri finner du på http://www.bangevents.net

Pi - Storgata 24 - Oslo
Lørdag 16.februar
ID: 18 år - 22:00 - 03:00
CC: 100,-

http://www.clubpi.no



Message threads

Topic: Author:
Time:
Message  Bang! med Menno de Jong [Intuition, Trance Energy]
Bang! 04.02.2008 18:18  

Get Relaxed Journeys! New album 
from 
Chilltribe 
Relaxed 
Journeys 
Get Quality Relaxation! Get your 
Quality 
Relaxation!