Alienated FF


Top level Music reviews


Review by PKS (in Norwegian)
Creamcrop Records i Danmark gir oss et begrenset opplag av Alienated. Liker du Orichalcum og Koxbox er dette albumet for deg.

Endelig en utgivelse for de som digger stilen til Orichalcum! Jeffrey D. Jensen fra Orichalcum har slått seg sammen med Thomas Larsen og dannet gruppa Alienated. Tidligere har Jensen gitt ut Orichalcum & The Deviant på TIP Records i 1997 og Orichalcum Live på Creamcrop i 1999. De har nå gitt ut albumet FF på Creamcrop Records i Danmark. Det er kun gitt ut 1000 eksemplarer av dette albumet, så om et par år kan nok denne godbiten være vanskelig å få tak i.



Alienated FF Creamcrop Records 2001 CCD06

1. Balloonies
2. Night Worm
3. Fluff Factory
4. Electro
5. Injection (2001 Edit)
6. Cheetah Test
7. Peaker
8. Last Moon

Koveret gjenspeiler innholdet. Mørkt og psykedelisk. Alle låtene har et veldig hardt driv over seg. Her er det ikke mye tid til hvile. Alle låtene er veldig mørke og industrielle, og er spekket med råe tøffe lyder. Noen av låtene minner litt om Koxbox låter av den stilen de hadde på Dragon Tales albumet. Låtene varierer veldig underveis i lydspekteret, men det er lite variasjon i rytmene. Musikken egner seg klart best på psytrance parties og kan nok bli litt for industrielt til stue bruk.

Mange gode låter på dette albumet, men variasjonen er liten mellom låtene. Derfor går jeg ikke gjennom låt for låt i denne anmeldelsen. Jeg kan ikke finne en eneste dårlig låt på dette albumet, men låt nr. 2 er en liten favoritt. Dette er ikke noe for dere som helst vil ha minimalistisk psytrance, for dette her er super psykedelisk og svært variert! Absolutt den stilen jeg gjerne vil høre mer av på party!
Per Kristian


Receivers email:



Your email:




Get Relaxed Journeys! New album 
from 
Chilltribe 
Relaxed 
Journeys 
Get Quality Relaxation! Get your 
Quality 
Relaxation!