Nada Masala Vol. 2


Top level Music reviews Chill out/ambient reviews


Review by PKS (in Norwegian)
Japanske Dakini Records er ute med sitt andre samlealbum. Det forrige Nada Masala Vol. 1 er den mest solgte utgivelsen på labelet!

Sky Dancing som det også står på coveret er en samling psyambient låter som gir innblikk i hva som rører seg på Dakini Records. Dette er andre utgivelse i serien på japanske Dakini. Forrige som kom ut i fjor var fantastisk bra, og forventningene er nok ikke små til denne utgivelsen heller.


Nada Masala Vol. 2 Dakini Records 2001 DAK2108

1. Sevda "Veil Of Illusion"
2. Masala "Lucid Dreams"
3. Professor Trance "Inner Horizon"
4. Makyo "Erzulie" (Phantom Remix)
5. Blue Planet Corporation "Mangrove"
6. Makyo "Behind The Veil" (Remix)
7. Ochi Brothers "Sandhiprakash"
8. Jaia "Le Chant Des Sirenes"
9. Ishq "Yu"

Coveret er selfølgelig vakkert som alle de andre Dakini utgivelsene. På disse utgivelsene er det for det meste ukjente navn, ettersom de fleste er japanske artister som er lite kjent i Europa. Titter vi nærmere på hvem som står bak Sevda som serverer første låt, kan vi se at blant annet Gio Makyo er innblandet. En fin start med behagelige rytmer, gitarspill og litt vokal. Neste låt av Masala er det det faktisk noen italienere som står bak. Den starter nesten litt jassete, men glir fort over i et etnisk leie, i tillegg til litt drum`n`bass aktige rytmer! Låta er tatt fra albumet "Lucid Dreams". Et album jeg aldri har vært borti.

Låt nr. 3 av Professor Trance er fin til tross for det ganske teite artist navnet. Makyo høyner kvaliteten et par hakk med låt nr. 4. Behagelig som alltid! Noe overraskende serverer Blue Planet Corporation oss låt nr. 5. Han ga ut albumet "Blue Planet" på Flying Rhino Records i 1999. En ganske annerledes låt enn hans vanlige stil, men han mestrer ikke denne rolige stilen så godt som japanerne. Så er det klart for en ny Makyo låt igjen. Låten minner endel om Saafi Brothers sin stil. En god låt. Neste låt er japanerne Ochi Brothers som har gitt ut et album på Dakini. En behagelig låt, men det skjer ikke så mye i den. Franske Jaia kjenner vell de fleste til, da han ga ut et dobbelt album i fjor på Yellow Feather som er et under label av Dakini. Her gir han oss en fantastisk vakker psyambient låt. En av de beste låtene på denne samleren. Avslutningslåta er en svært rolig låt som kan bli i roligste laget for endel, men absolutt behagelig når det er stemning for det.

Alt i alt nok en bra utgivelse fra Dakini Records. Nada Masala Vol. 1 var nok hakket bedre, men du får mange godbiter på denne også. Svært god avslapningsmusikk!
Per Kristian


Receivers email:



Your email:




Comment List


There are no comments.
Get Relaxed Journeys! New album 
from 
Chilltribe 
Relaxed 
Journeys 
Get Quality Relaxation! Get your 
Quality 
Relaxation!