The Antidote "Antidotcom"


Top level Music reviews Psytrance reviews


Review by PKS (in Norwegian)
Total Eclipse mannen Serge Souque er ute med album på japanske Solstice Music under navnet The Antidote

Serge Souque har vist seg å være dyktig i flere utgivelser. Mest kjent er han nok for å være med i fantastiske Total Eclipse. Nå er han ute med et solo album under navnet The Antidote på japanske Solstice Music. Et album som antagelig kan bli vanskelig å skaffe her i Europa.


The Antidote "Antidotcom" Solstice Music 2001 SOLC-005

1. Geometric
2. Altiplanos
3. Forbidden Planet
4. Have a Drink
5. Narco Airlines
6. Antidotcom
7. Balearic
8. Transilvania
9. We Came In Peace

Coveret er ganske fint med en grønn, blå farge og noen psykedeliske tegninger, pluss noen små bilder av Serge som astronaut. Ganske moderne og fin design. Endel av teksten står på japansk. Låter fra The Antidote har dukket opp på flere samlere de siste årene, men først nå kom albumet uten at så mange har fått med seg det. Låta "Disco Bumming" som kom på Dimitri`s DAT Bag tidligere i sommer har blant annet fått mye god omtale. Serge Souque spilte 4 timer som dj på Sola Luna 2001 i Hellas 1 September, og der fikk vi servert nesten bare låter vi ikke hadde hørt før. Faktisk var dette noe av det beste jeg fikk høre på hele Sola Luna! Ganske harde svært dansbare låter med stadig nye smekre herlige psylyder som triller inn med noen innslag av rolige partier i blant.

Låt nr. 1 er ganske hard, men ikke uventet triller lydene inn ganske fort, og etter hvert kommer det inn behagelige toner oppå, før låta bygges opp i store høyder igjen. Dansbart og veldig transete. Låt nr. 2 begynner litt techno aktig, men etter hvert kommer lydene inn. The Antidote kan høres ut som en blanding mellom den gamle Total Eclipse stilen og den nyere minimalistiske stilen. Dette gjør at dette blir noe veldig nytt og særegent. Slik gjør Serge Souque det hele veien og her kommer godbitene som perler på en snor. Stadig nye rå tøffe lyder popper opp og tvinnes rundt i hodet før vi blir kastet inn i nye verdener av rytmer og lyd. Det er gjort på en måte som gjør at det ikke blir kjedlig å lytte til i motsetning til mye av danse musikken som kommer for tiden. Jeg ble noe frustrert på Sola Luna over å høre så mange gode låter og ikke vite hva det var, men her dukker i hvert fall en god del av dem opp, for ingen av låtene på dette albumet kan sies å være dårlige.

Nest siste låt er ganske melodiøs og kjører ikke så mye harde lyder som de forrige låtene. En bra overgang til siste låt som er en skikkelig behagelig down tempo låt. Albumet er en ren nytelse for øret. Det passer rett inn i tiden, og det forundrer ikke meg om det blir denne stilen som kommer til å slå an blant trance folket i året som kommer. Dj Dimitri har allerede vært inne på det, og er det noen som virkelig er med i tiden er det vell han. Se opp for utgivelser av Serge Souque i framtiden. En dyktig kar. Anbefales sterkt om dere klarer å skaffe det!
Per Kristian


Receivers email:



Your email:




Comment List


There are no comments.
Get Relaxed Journeys! New album 
from 
Chilltribe 
Relaxed 
Journeys 
Get Quality Relaxation! Get your 
Quality 
Relaxation!