Halloweenparty V


Top level Party flyers


Scapegoat & Gotham Nights presents Halloween party 29/10-05 at Feber, Oslo, Norway...





























HalloweenParty V at Feber, Oslo, Norway, Saturday 29. October 21:00

Feber, C. J. Hambroes plass 5 (ved Tinghuset), Oslo.
CC: 80,- kr. med kostyme, 100,- kr. uten.
18 års leg.plikt i første etg., 20 år i andre.

For femte året på rad arrangerer Scapegoat sitt HalloweenParty, denne gangen i samarbeid med gothklubben Gotham Nights. Venue for årets arrangement er
konsertscenen Feber (C. J. Hambroes plass 5, ved Tinghuset), og festen blir holdt over to etasjer, med henholdsvis 18 og 20 års aldersgrense. I fjor ble alternativklubben Kraftverk fylt til randen med over 400 mennesker, og vi regner med at enda flere vil finne veien til Feber i år. Dørene åpner kl. 21.00, og bandet Rammsund er spesielt invitert for anledningen, for å
underholde med coverlåter av Rammstein på klingende nynorsk. Dessuten blir det bloddryppende suspensionshow fra Wings of Desire, og ut over kvelden kan vi by på psy-trance fra liveacten Protostar og DJ PKS. Blant DJene for øvrig finner
man Burlesk & Halfface, DarkShark og Epos, som er kjent fra blant annet Black Alert, Gotham Nights og Shadowlove. Det blir dessuten premiering av beste kostyme i flere kategorier.

Sturla K. N. Johansen
Pressekontakt
Scapegoat Productions

E-post: sturla@synth.no
Mobil: 97 17 76 98
Web: www.scapegoat.no

Tradisjon tro arrangerer Scapegoat Productions sitt årlige HalloweenParty, og dette året i samarbeid med gothklubben Gotham Nights. Dette blir det femte Halloween-arrangementet i rekken for Scapegoat, og festen omtales allerede som årets happening blant de såkalte gotherene. Og er det noen som burde vite hva de snakker om så er det dem, disse mystiske, elegante og sortkledde menneskene som feirer Halloween litt hver dag hele året. Har man et ønske om å oppleve den skumle atmosfæren av ekte Halloween, er dette partyet man skal besøke, alt annet blir dårlige imitasjoner!

Dunkel dekor og stemningsfullt lys vil lede tankene til gamle spøkelseshistorier og forlatte slottsruiner. Man vil føle seg hensatt til en forførende vampyrroman, om man ikke trer rett inn i en splatterfilm med zombier og andre levende døde. Alle oppfordres til å komme utkledd i sann halloweenånd, og de beste kostymene vil bli hedret med flotte premier fra Bodymap, Avalon, Paramount og Scanbox.

Arrangører:

Scapegoat (www.scapegoat.no)
Scapegoat Productions har eksistert siden 2001, og har alt to legendariske Halloweenparties på Månefisken på samvittigheten, i tillegg til den storslåtte HalloweenFestivalen på Fabrikken i 2003. I fjor ble alternativklubben Kraftverk fylt til randen med over 400 mennesker, og vi forventer at enda flere finner veien til Feber i år.

Gotham Nights (www.gothamnights.com)
Gotham Nights er Oslos egen gothklubb, og kunne i februar i år feire sitt tiårs-jubiléum, noe som faktisk gjør klubbkonseptet til det eldste i Oslo som fremdeles er aktivt. I klubbens regi samles gotherene til månedlige møter på John Dee, hvor de lykkelig melankolske kommer sammen for å drikke rødvin, danse til gothmusikk, og vise seg frem i sine nye gevanter i blonder og fløyel eller lakk og lær.


Artister:

Wings of Desire (www.wingsofdesire.org)

Wings of Desire, med medlemmer fra bl.a. performancegruppen Pain Solution (www.painsolution.net), står bak det årlige Oslo SusCon og gjør Body Suspension tilgjengelig for alle som føler en trang til å fly. Det er slett ikke ofte WoD er å se på en scene med et suspensionshow, men i anledning Scapegoats femte Halloweenparty stiller de med en forestilling i særklasse.

Rammsund

I en tid når sidemålet kan være i ferd med å bli degradert til valgfag, frykter mange at nynorsken kommer til å dø ut som skriftspråk. Frykt ikke, Rammsund holder nynorsken i live, ved hjelp av Rammsteins pulserende rytmer og beinharde riff, men med tekstene oversatt til nynorsk. I klisjeens navn hevder vi på det sterkeste at det er umulig å beskrive hvordan Rammsteins industrimetalliske musikk låter på nynorsk. Det må rett og slett oppleves! Hvis tysken din ikke er av den stødige sorten og du er nysgjerrig på innholdet i Rammsteins tekster, er løsningen å låne ørene til Rammsund. Låter som «Hjartet mitt brenn», «Mutter’n», «Eg vil» og «Du har» høres ut som om de er skrevet av Rammsund selv. Da Rammsund ikke gjemmer seg bak ekstreme pyro-effekter, er de nødt til selv å være det visuelle showet. Med whiplash-truende headbanging, stikkvåpen og tidvis et og annet sexleketøy til hjelp, tviholder Rammsund på publikums konsentrasjon. Konsertene fremføres med beinhard fokus, ikke bare på musikken, men også på publikum. Hele tiden med glimt i øyet og masse moro. Rammsund er: Geir Nordby, vokal. Nikolai Løvstad, gitar. Kevin Alvaro, bass. Ali Ahmadi, synth og programmering. Bjørn Solfjeld, trommer.


Protostar

Protostar er psytrance-prosjektet til Bjørn Marius Borg fra Black Comedy, også kjent som Bariuz. Stilmessig beveger musikken seg fra atmosfærisk og dansbar psytrance, til tilbakelente melodiøse grooves. Protostar karakteriseres av sterke melodier, løpende basslinjer og detaljert trance-rytmikk. Med et massivt, stemningsfullt lydbilde og ikke-sirkulære oppbygninger, blir hver låt en reise i Protostar sitt elektroniske lydunivers.


DJ Burlesk & Halfface

Fra guttene bak Black Alert (www.black-alert.com på Elmstreet) kan vi forvente oss et forrykende DJ-set som inkluderer metall, EBM, synth og industri.


DJ DarkShark

Darkshark har det siste året arrangert egen synthklubb på Spasibar under navnet Darkshow. Denne klubben har nylig slått seg sammen med Black Alert, og sammen vil de nå arrangere større og bedre events på Feber. Darkshark har tidligere vært fast DJ på Kraftverk, i tillegg til å ha spilt på bl.a. Dominion, Plan9, Oslo Synthfestival, og Musikkens Dag. Musikkprofil: Synth, EBM, elektro, industrial, nostalgi & futurepop.


DJ Epos

DJ Epos er resident DJ for Scapegoat, og er også kjent fra bl.a. Shadowlove, Oslo Fetish og Musikkens Dag. Han spiller EBM, industrial, techno, elektroclash og noise ispedd diverse kuriositeter. Han er for øvrig bookingansvarlig for Norges største festival for alternativ elektronisk musikk, ElektroStat (www.elektrostat.com), tidligere Oslo Synthfestival.


DJ PKS

Per Kristian Slagsvold, aka PKS, har holdt på som DJ i flere år, hovedsakelig innen chillout/ambient og psytrance/goa genrene. I de senere år har han spillejobber på flere større festivaler i utlandet, som Voov Experience og Full Moon festivalen i Tyskland, Sonica i Italia, Boom i Portugal og Soulclipse i Tyrkia. Han driver dessuten plateselskapet Chill Tribe Records, som gir ut ambient musikk av kjente artister fra inn- og utland, og er også kjent som plateanmelder for Trance.net. Denne kvelden leder han veien inn i den mørkere og mer industrielle delen av psytrance.



Receivers email:



Your email:




Comment List


There are no comments.
Get Relaxed Journeys! New album 
from 
Chilltribe 
Relaxed 
Journeys 
Get Quality Relaxation! Get your 
Quality 
Relaxation!