Dimitri`s DAT Bag


Top level Music reviews Psytrance reviews


Review by PKS (in Norwegian)
Dj Dimitri Nakov serverer her en samling fantastiske psytrance låter på TIP.World!

TIP.World viser igjen at de er et av de klart ledende selskapene når det gjelder psytrance. De går her langt vekk i fra den mere ostete Moovers & Groovers stilen. De har fått dj Dimitri Nakov til å samle sammen endel svært gode psytrance låter som vi ikke har fått høre før. Og cd`n er heldigvis ikke mixet.


Dimitri`s DAT Bag TIP.World Juli 2001 TIPWCD014

1. Tranan "Cluedo"
2. GMS "The Power"
3. Talamasca "Tribalistic"
4. The good, the bad & the ugly.... "La Caixa"
5. Logic Bomb "Glitter"
6. Altom "Desperado"
7. The good, the bad & the ugly.... "Pura Vida"
8. Antidote "Disco Buming"
9. GMS "Zombi Stomp"

På coveret er det et røntgen bilde av en koffert, med innholdet; et head set, Dimitris DAT bånd (små kassetter dj`s ofte bruker i sine sett), mobil telefon og et kamera. Ellers er selfølgelig TIP.Worlds budda logo med og coveret minner mye om 3D Vision samlerne. Særlig når man ser på teksten inne i coveret. Når noe kommer fra TIP.World er det som regel god kvalitet, med noen unntak som feks Moovers & Groovers. Denne gangen er de igjen ute med en kanon samler av beste kvalitet.

Først ut er Tranan som er svenske Jonas Petersson fra Logic Bomb. Han gir oss en tøff start i ganske Logic Bomb aktig stil med harde rytmer og varierte lyder. Låt nr. 2 er det GMS som står for, og de fleste har vell etterhvert hørt hva slags stil de har opperert med det siste året. Låta her er som vanlig ikke dårlig. Syke lyder hele veien og harde drivende rytmer slik få andre klarer det. Talamasca gir oss låt nr. 3, og det er vell endel som har hørt utgivelser av denne dj Lestat blant annet på 3D Vision eller Moon Spirits. Typisk 3D Vision stil, med harde rytmer, lite lyse toner men herlige melodier likevell og massivt lydbilde.

Låt nr. 4 har vell det teiteste band navnet vi har vært borti innenfor psytrance! Ser man på hvem som står bak, er det likevell ikke smågutter akkurat. Dimitri selv, Serge Souque fra Total Eclipse, Antidote osv og Dado fra Deedrah, Synthetic osv. De har sammen virkelig skjønt hvordan de skal skape liv og røre, og låta vi får her er utrolig bra! Variert, kjempe psykedelisk og morsom. Logic Bomb har gitt ut mye på TIP.World og gir oss en glitrende god typisk Logic Bomb låt her med "Glitter". Ganske svevende, med mye deilige lyder oppå rytmene.

Altom er et nytt navn for meg. De er fra Paris, og serverer låta "Desperado". Kanskje ikke så vanskelig å skjønne hvor de har fått inspirasjon fra. Den begynner ganske behagelig før den smeller til i ren Absolum stil. Ikke så veldig variert, men ikke dårlig denne låta heller. De har vell hatt litt kontakt med pariseren Christof på 3D Vision. Den gode, den onde og den stygge slår til igjen med enda en låt som begynner med en liten diskusjon med noen karer som vurderer å tenne opp en joint. Deretter ruller rytmene inn og låta blir ganske behagelig med noen mykere toner oppå. Dette samarbeidet er absolutt ikke dårlig! Antidote har kommet med et eget album i år, "Antidotcom" på Solstice Music i Japan. Få har sett noe til det albumet enda, men kanskje dette er en forsmak? Godt er det i hvertfall med en blanding break beat og stumping rytmer før låta skyter fart med diverse fete lyder hele veien og en behagelig melodi kommer inn mot slutten. Serge Souque kan sakene sine! Siste låt er igjen en GMS låt, og da kan det vanskelig bli en dårlig avslutning... Fantastisk! Så tøft kan det faktisk bli. Rett fra deres Triball studio på Ibiza kommer den ene godlåta etter den andre.

Dette er en av de klart beste cd`ene jeg har kjøpt i år. Ikke en eneste dårlig låt! God kvalitet hele veien. Slik ny god psytrance skal være. Høstens party album for min del i hvertfall. Alt er svært dansbart og psykedelisk. Det er ganske likt mye av det franskmennene i 3D Vision serverer på sine samlere, men jeg synes TIP.World faktisk gjør det hakket bedre! Terningkast 6. Dimitri spiller forresten sammen med flere av disse artistene på Sola Luna 2001 i Hellas til høsten...
Per Kristian


Receivers email:



Your email:




Comment List


There are no comments.
Get Relaxed Journeys! New album 
from 
Chilltribe 
Relaxed 
Journeys 
Get Quality Relaxation! Get your 
Quality 
Relaxation!