Alien Software For Alien Hardware


Top level Music reviews


Review by PKS (in Norwegian)
Blue Room Released i USA er ute med en samling gamle gode låter

For de som ikke vet det, har Blue Room Released en avdeling i Chicago i USA i tillegg til England. Dette merker vi ikke så mye til, men av og til har jeg kommet borti utgivelser med noe annerledes cover på de amrikanske utgivelsene. Nå er Blue Room Released North America ute med en slags promotion cd, med fokus på eldre god psytrance, med bare svært kjente artister.


Alien Software For Alien Hardware. Blue Room Released 2001 mcps

1. The Infinity Project "Sound Becomes Colour"
2. Etnica "Astral Way"
3. Total Eclipse "Le Lotus Bleu"
4. Voodoo People "Quadsep"
5. Cydonia "Shembhala"
6. Juno Reactor "Rotorblade"
7. Psychaos "They Tried To Grab Me"
8. Total Eclipse "Nautilus"

Blue Room Released har huset utrolige artister så lenge det har eksistert. Det siste året har de skiftet stil til det noe særere , med utgivelser som feks Deviant Electronics "Blunt Instruments" og Acid Rockers "Mind Set". Der er det mere break beat og drum `n` bass enn trance. Blue Room har gitt ut album med de aller beste og har alltid vært mitt favoritt label.

På denne noe uventede utgivelsen er det med endel sjeldne svært gode låter av endel av de beste psytrance artistene. I grunne er alle låtene gode, og går inn i listen over en av de aller beste samlerne jeg har hørt! Låtene er av den eldre typen som kom ut rundt 1996, så denne utgivelsen er på en måte ganske forsinket. Likevell er dette tidløs musikk som er så god at jeg aldri kan gå lei av det! Psytrance blir aldri som i 96 igjen, og det er i grunnen litt trist, i hvertfall når man hører kvaliteten på de artistene man hører på denne cd`n. Slike låter herjet på de vest indiske strender i Goa i tiden før stedet ble overkommersialisert.

Denne cd`n er god som gull tvers igjennom. Den er nok litt vanskelig å få tak i her i Europa, men enkelte nettbutikker gir deg denne mot kjøp av 2 Blue Room singler. Kan varmt anbefales. Jeg danset i hvertfall i transe da jeg hørte den første gang! Lykke til med letingen.
Per Kristian


Receivers email:



Your email:




Comment List


There are no comments.
Get Relaxed Journeys! New album 
from 
Chilltribe 
Relaxed 
Journeys 
Get Quality Relaxation! Get your 
Quality 
Relaxation!