Limboland 07


Top level Party flyers


Party in Oslo, Norway 13/3-04. Lemurians releaseparty...































Limboland 07 presents... Lemurians releaseparty

Live:
Lemurians (Shiva Space Technology, GER)
Dj’s og annet pakk:
Roland Lifjell (Chill-Out set, Baluns Rec)
Thomas (Limboland)
Christer (Limboland)

Saturday 13. March 2004 from 22:00
Cube Club, Prinsensgate 22
c.c. 100 kroner

Lørdag den 13.mars er det duket for et nytt Limboland, den syvende i rekken. Denne gangen flytter det psykedeliske konseptet inn på Cube Club for en kveld.

Limboland vil okkupere hele lokalet til Cube, med Chill-Out i 1. etasje og full-on psyhelvete i kjelleren. Som vanlig snur vi stedet på hodet med deko, musikk, video og all den obligatoriske galskapen som vanligvis følger med.

Denne gangen holder Limboland releaseparty for det nye albumet til Lemurians som spiller live og presenterer helt nye låter for danseglade skruller.

Lemurians
Lemurians er prosjektet til JanOsh Riemann og Andreas Kuchenbauer, begge med gode sko plantet midt i den internasjonale psy-verdenen. De to hodene ble skrudd sammen i 1999 og har gjennom de siste årene gitt ut en rekke låter på plateselskaper som Timecode, Agitato og Neurobiotonic.

Debutalbumet kom til verden i 2002 på det det høyt respekterte plateselskapet Shiva Space Technology til stor glede for dansegulv over hele verden. Musikken ligger i grenselandet mellom full-on psychedelic og intelligent techno. Nå kommer det etterlengtede nye albumet ”Secret Message” som burde være i butikkene i løpet av kort tid.
Lemurians live er noe man virkelig burde få med seg, de har opparbeidet seg et rykte som et notorisk slankemiddel da musikken slenger deg nådeløst rundt på dansegulvet i timesvis. Noe man virkelig burde glede seg til !!!

For mer informasjon:
www.lemurians.de
www.shiva-space-technology.de

Har du noen spørsmål, vennligst plag Katrine på mail: cozy_cactus@hotmail.com


Receivers email:



Your email:




Comment List


There are no comments.
Get Relaxed Journeys! New album 
from 
Chilltribe 
Relaxed 
Journeys 
Get Quality Relaxation! Get your 
Quality 
Relaxation!