Backroom Beats


Top level Music reviews Chill out/ambient reviews


Review by PKS (in Norwegian)
Twisted Records serverer en nyskapende psyambient samler.

Twisted har dannet et nytt under label; Backroom Beats, og er det noe disse gutta virkelig kan er det å lage virkelig god psyambient. Denne gang er de som vanlig ute med noe helt nytt og nyskapende.


Back Room Beats Twisted Records 2001 TWSCD12
1. Younger Brother "The Receptive" (jacuzzi mix)
2. Ott "Somersettler"
3. Contraband "Who Killed Franklin" (Texas Chainsaw Massacre Mix)
4. Doof "Yesterdays Future" (Underwolves Remix)
5. Citizen Kaned "Lost In Bass"
6. Event Horizon "Endless Ocean"
7. Digital Mystery Tour "The Blooming"
8. Esionjim "Purple"
9. Doof "Star Over Parvati" (Orchestral World Groove Remix)
10. Hierophant "Easy Glyder"
11. Stuph "Venice Beach Club"

Coveret er denne gang ikke så spennende. Den nye Twisted logoen er jo også ganske kjedlig i forhold til sopp mannen de hadde før. Jeg synes Twisted som regel gir ut god kvalitet, og det slo ikke feil denne gangen heller. Kanskje ikke så rart, når man ser hvem som står bak låtene. Bak endel av disse band navnene står blant annet Simon Posford, Tristan Cooke, Nick "Doof" Barber, Dick Trevor og S. Holweck.

Alle låtene er veldig alternative og ganske ulikt alt vi har fått høre fra disse karene fra før. Det er også tatt i bruk mye instrumenter og endel vokal. Alle låtene er chilla og svært varierte med mye spennende lyder. Et par av låtene er også ganske jazzete! Faktisk kunne noe av det passet godt inn på klubben Blå i Oslo. Det er veldig musikalsk og jeg vil tro at de treffer et videre publikum enn før med denne utgivelsen. Et samle album jeg tror det er vanskelig å gå lei av pga den enorme variasjonen.

Jeg anbefaler i hvert fall denne til alle som liker litt alternativ elektronisk lyttemusikk. Utrolig fint å lytte til hjemme i stua, og det er nok der det passer best i tillegg til alle chill out rommene på diverse partyer rundt om i verden.
Per Kristian


Receivers email:



Your email:




Comment List


There are no comments.
Get Relaxed Journeys! New album 
from 
Chilltribe 
Relaxed 
Journeys 
Get Quality Relaxation! Get your 
Quality 
Relaxation!