Dr Alex Paterson`s Voyage Into Paradise


Top level Music reviews Chill out/ambient reviews


Review by PKS (in Norwegian)
Liquid Sound Design (LSD) gir oss en mixet cd gjort av Alex Paterson fra The Orb.

Dragonfly`s ambiente under label LSD (Liquid Sound Design) er ute med en mixet cd, gjort av Alex Paterson, mest kjent som front figur i The Orb. Han er også kjent for sine dj sett. LSD har tidligere kommet med gode utgivelser som feks Celtic Cross, Dub Trees og Liquid Dub Volume Seven.


Dr Alex Paterson`s Voyage Into Paradise. Dragonfly 2001 BFLCD47

1. Nomads Of Dub "Spirals"
2. Dub Trees "Buffalo"
3. Sons Of Arqa "Albatross"
4. The Rob "Horseman"
5. Kiosk "Pip In The Pudding"
6. Killing Joke "Requiem"
7. Industrial Suicide Tribe "Aqua Sufi"
8. Easy "D`ya Dig`"

LSD har sin egen stil når det gjelder logo og tegninger. Ganske sære tegninger i grunnen, men kunstnerisk er det nok! Inni coveret står det også et dikt. Alex Paterson har her fått i oppgave å velge ut endel låter utgitt på LSD labelet, og presentere dette til oss på sin måte. Dette har ført til at de av oss som har kjøpt endel av de tidligere utgivelsene på labelet før, har så og si alle låtene på dette albumet fra før!

Først ut er Nomads Of Dub og Dub Trees. To utrolig fine låter. I låt nr. 3 får man en Hawai følelse, en sinnsykt chilla låt. Men lytter man nøye etter, er ikke låtene akkurat som før. Alex har lagt på endel lyder i større og mindre grad underveis, som gjør det mere spennende. Men det er ikke bare "Orb" lyder. Låt nr. 5 av Kiosk (fint band navn?) begynner med samplinger fra en Coldcut låt (låta der et frø detter mot bakken på musikk videoen). Alex er ikke den første som har brukt lyder fra Coldcut (Ninja Tunes). Quirk har også brukt det på "Quality Control". Dr Alex har også brukt litt morsomme rare samplinger i feks begynnelsen av låt nr. 7 av Industrial Suicide Tribe (også litt av et band navn). Denne låta er etter min mening beste på dette albumet. Den er også å finne som nr. 1 på Liquid Dub Volume Seven. En etnisk svært avslappende låt. Til slutt er det et slags hiddden track, spor nr. 9 med noe som høres ut som en spansk radio. En morsom avslutning.

Denne mixe cd`n er en grei introduksjon til LSD labelet for de som ikke har de tidligere LSD utgivelsene. Men har du dem, er det egentlig ingen grunn til å kjøpe denne, om du ikke blir fanatisk opphengt i de ekstra lydene Alex legger på. Det er det mest sommerlige albumet jeg har hørt i år!
Per Kristian



Receivers email:



Your email:




Comment List


There are no comments.
Get Relaxed Journeys! New album 
from 
Chilltribe 
Relaxed 
Journeys 
Get Quality Relaxation! Get your 
Quality 
Relaxation!