Infected Mushroom "B.P. Empire"


Top level Music reviews


Review by PKS (in Norwegian)
Kongene av israeli psytrance, Amit og Erez er ute med sitt tredje album på BNE/YoYo Records.

Israelerne Amit Duvdevani og Erez Aizen er ute med sitt tredje album under navnet Infected Mushroom. Det kom tidligere i år en B.P. Empire cd singel, men på den fikk man ikke allverdens inntrykk av hvordan det nye albumet ville bli. Etter kanon albumene "The Gathering" (1999) og "Classical Mushroom" (2000) på BNE/YoYo Records var det nok flere enn meg som var spent på om disse israelske geniene skulle klare å følge opp til forventningene.


Infected Mushroom "B.P. Empire" BNE/YoYo Records 2001 YOYO47

1. Never Ever Land
2. Unbalanced (Baby Killer Rmx)
3. Spaniard
4. B.P. Empire
5. Funchameleon
6. Tasty Mushroom
7. Noise Maker
8. P.G.M.
9. Dancing With Kadafi

Så og si alt disse karene har gjort, har blitt rost opp i skyene. Litt sprøtt at Erez Aizen bare er 21 år gammel. Begge lever nå kunn av å lage musikk og å spille live. Noe av det utrolige med disse karene er deres evne til å lage så mye forskjellig, og likevell komme med så god kvalitet. "The Gathering" og "Classical Mushroom" var temmelig forskjellige, selv om begge har sine unike infected lyd i seg. "Classical Mushroom" var likevell noe av det mest nyskapende som har kommet på psytrance scenen på mange år, med en utrolig blanding av klassisk musikk og trance!

Og gutta har gjort det igjen! Enda et nyskapende mesterstykke av et album, forskjellig fra de to forrige. Det kan virke som hvert album de lager er så nyskapende at de blir klassikere! Jeg vil ikke begynne å beskrive alle låtene på dette albumet, for dette er bare noe dere må kjøpe og lytte gjennom selv. For hver gang jeg hører gjennom det, blir det bedre og bedre. Her er det variasjon hele veien og noen vanvittige lydmonstre for dansegulvet. Til slutt er det også med en chilla låt, som er så variert fra start til slutt at jeg får frysninger på ryggen!

Alle låtene på albumet er bra, men favorittene mine er "Funchameleon" og "Noise Maker". Enda et Infected album du bare må ha, akkurat som de to forrige. "Play it so loud that nobody can sleep!" Terningkast 6!
Per Kristian



Receivers email:



Your email:




Comment List


Topic: Author:
Time:
Can't read norwegian
Francesco Napoli 25.01.2004 15:45
Why don't post a review in english or translate this one?

Btw, cool site man.
Bye!

Get Relaxed Journeys! New album 
from 
Chilltribe 
Relaxed 
Journeys 
Get Quality Relaxation! Get your 
Quality 
Relaxation!