Echoes


Top level Music reviews


Review by PKS (in norwegian)
Tredje Moon Spirits utgivelse er ute. Denne gang bedre enn noen gang!

Franske Moon Spirits Records er ute med sin tredje samler. De forrige (Lunar Civilization 2000 og Full Moon Paradise 2001) har vært skikkelig bra, så forventningene til denne har vært store. Som vanlig får du et skikkelig tøft kover med på kjøpet. Moon Spirits baserer seg på trance som går i retning av stilen til 3D Vision Records. Det er også 3D Vision som distribuerer denne samleren.


Echoes. Moon Spirits Records 2002 (MSRCD03)

1. Sonicsurfers – P.O.D. (Talamasca Rmx)
2. Silicon Sound – Nexus 6
3. Soundfarmers – Speedfreak
4. Polaris – Clear
5. Nomad – Physical
6. E.S.X.S – Electrik Flower (E.S.X.S. Remix)
7. Talamasca – Speaking Robot???
8. Sonicsurfers – Crafty Species
9. Echologic – Evolution Command
10. Toires – Bessma

Sonicsurfers har samlet sammen låtene til denne samleren. Det er Johannes Regnier (Silicon Sound) og J.B. Laffitte (dj Pulsate) i et samarbeid. De åpner det hele med en Sonicsurfers låt, men remixet av Talamasca (dj Lestat). Rullende kraftige bassrytmer, et behagelig lydbilde, med stadig nye tøffe lyder og trillende rytmer. Etter hvert får du også en behagelig melodi av typen som Talmasca har brukt ganske mye. En variert og god låt. Låt nr. 2 er noe av det beste jeg har hørt av psytrance det siste året, og uten tvil beste låt på denne samleren! Dette er soloprosjektet til Johannes Regnier hvor han kaller seg Silicon Sound. Han kommer også med sitt debut album på Moon Spirits Records senere i høst! Og dette setter absolutt store forventninger til hans album!! Her får du sinnsykt med tøffe lyder og herlige melodier. Goa i moderne stil. Ikke for ostete, bare ren fornøyelse. Skikkelig dansbart. Liker du Talamasca stilen, vil du uten tvil elske denne låta! Låt nr. 3 er av Soundfarmers. Dette er noen Ibiza gutter med Banzi fra GMS i spissen. Liker du GMS, er denne låta sikkert noe for deg. Typisk GMS hele veien, med ganske masete lydmasse og det samme rytmedrivet. En stil jeg er ganske lei av. Låt nr. 4 er av en litt nyere artist, Polaris (Arno Stengel). Han følger i grunnen litt stilen til Nomad. Skikkelig 3D Vision stil, med kraftig rytmedriv med en del psy lyder rundt, men likevell ikke så mye som skjer. Nomad (dj Maël) tar så over med låt nr. 5. En låt for deg som liker 3D Vision stilen og hans album Hyperactive som han slapp i fjor. Låta vi får her er faktisk noe mer variert en Nomad vanligvis er. Ganske full on. E.S.X.S. er faktisk samme kar som står bak Neuromotor. Tidvis ganske tøff melodi med noen sinnsyke lyder og noen fete melodier. Men i mine ører er rytmedrivet litt for overflødig, noe som gjør at resten drukner litt i bass rytmer. Deretter får vi en helt ny låt av Talamasca. Fantastisk bra låt. Igjen melodiøs goa trance i nyere stil! Merkelig at ikke flere prøver seg på dette. Så får vi en ny Sonicsurfers låt. De viser igjen at de virkelig er dyktige karer. Skikkelig behagelig morning trance. Melodier som ikke blir for ostete og et ganske hardt transete rytmedriv. Det er bare å glede seg til Silicon Sound albumet! Nest siste låt serveres av en israeler. Ganske ny artist som kaller seg Echologic (Micha Yossef). Låta begynner behagelig med en svevende vokal, før tunge rullende bass rytmer setter i gang. Hele låta er skikkelig intens, transete og svevende. Kan minne litt om Alien Project. Svært overraskende tøff låt med noe merkelig arabisk fløyteliknende lyder inni. Moon Spirits har avsluttet begge sine to forrige samlere med en rolig Toires låt. Det gjør de også denne gang. En fantastisk behagelig låt som du også finner på Toires sitt nyeste album Sanäti (Backroom Beats og Dakini Records). Marokkansk svevende chill out musikk. Absolutt en bra avslutning!

Denne samleren er nok den beste Moon Spirits har kommet med så langt. Masse virkelig bra hyper moderne psy trance som skiller seg ut fra det meste som kommer ut ellers.Anbefales!
Per Kristian


Receivers email:



Your email:




Get Relaxed Journeys! New album 
from 
Chilltribe 
Relaxed 
Journeys 
Get Quality Relaxation! Get your 
Quality 
Relaxation!