Double Dragon "Transparent"


Top level Music reviews


Review by PKS (in norwegian)
Det andre Double Dragon albumet er ute. Denne gang på Plusquam Records...

Steve Good er ute med sitt andre Double Dragon album. Han er egentlig fra England, men er bosatt i Tokyo i Japan. Hans forrige album var det fantastiske Continuum albumet på Phantasm Records 2000. Det var et variert og svært nyskapende album. Dessverre virker det som Steve Good siden da har skiftet litt stil. Kanskje også derfor han nå har gått over til Spirit Zones underlabel Plusquam Records.


Double Dragon "Transparent" Plusquam Records 2002 (PQ033)

1. Bong
2. Resonate
3. Doppelganger
4. Gravity
5. Echo
6. Heavy Rotation
7. Shine
8. Dice

Du hører forandringen allerede i første låt. Ganske minimalistisk prog trance. Her skjer det lite forandringer underveis i låta. For det meste stumpy rullende rytmer. Lyd utvalget har han også kuttet kraftig ned på. Låt nr. 2 og 3 går i grunnen i samme bane. Ganske kjedelig å lytte til i forhold til hans første album. Ting blir heldigvis litt forandret i låt nr. 4. Dette er en chill out låt. Ganske fin låt, selv om det ikke skjer så mye underveis. Litt dystert og svevende. I låt nr. 5 er vi tilbake i trance land igjen. Denne låta er noe bedre enn de tre første, men også denne låta går i prog trance stilen, og ganske lite skjer. Men endelig! I låt nr. 6 får vi høre litt av den gamle Double Dragon stilen. Her får du mer spreke lyder og endel variasjon. Nest siste låt på albumet er heller ikke det helt store. Lite skjer, selv om det også her er antydning til Double Dragons eldre stil. Avslutningslåta er nok den beste på albumet. Mer full on enn resten av låtene, litt mer variasjon og svært dansbart.

Dette albumet ble jeg ganske skuffet over. Han har uten tvil skiftet stil. Så om du forventer at dette albumet skal være like bra som hans første, styr unna.
Per Kristian


Receivers email:



Your email:




Get Relaxed Journeys! New album 
from 
Chilltribe 
Relaxed 
Journeys 
Get Quality Relaxation! Get your 
Quality 
Relaxation!