Time Warp "Animamundi"


Top level Music reviews


Review by PKS (in norwegian)
Greske Loopsnoo Records andre cd utgivelse...

Greske Loopsnoo Records kommer her med sin andre cd utgivelse. Debut albumet til Timewarp som serverer psykedelisk musikk av det litt roligere slaget. Koveret på denne cden er ganske spesielt, laget av det samme materialet som Synchro albumet Science Friction (TIP Records 1998).


Time Warp "Animamundi" Loopsnoo Records 2002 (LCD002)

1. Avalon
2. Defend
3. Porno Promo
4. Oop
5. Eas
6. Knuva
7. Acid Baba
8. Sound Of Mars
9. More + More

Første låt er en virkelig vakker psyambient låt med mange lydsamplinger, svevende toner og tribale bonga rytmer. Svært behagelig lyttemusikk. Låt nr. 2 er ren svevende ambient uten rytmer de første tre minuttene. Deretter får vi et svært behagelig rytmedriv sammen med de svevende tonene. Utrolig transete. Musikk som egner seg fantastisk godt ved solnedgang. Å ligge på stranda og se sola gå ned bak en åskant mens man lytter til dette er absolutt tingen! Låt nr. 3 har litt hardere rytmer, men går fortsatt i et behagelig lyttetempo eller svevende dansetempo om man vil det. Svært svevende, med bare behagelige lyder og melodier. Låt nr. 3 går også i dette tempoet. Utrolig fine lyder og et svært svevende lydbilde. Stumpy rytmer perfekt for tidlig kveld. Denne låta inneholder faktisk litt el gitar som gir låta en ekstra svevende stemning. Låta er også skikkelig melodiøs. Låt nr. 5 er noe hardere og ganske monoton de første minuttene. Låta bygger seg litt opp, men er ikke blant favorittene på albumet. Låt nr. 6 går i samme tempo. Heller ikke denne låta er det helt store. Tydelig at Time Warp er best på de litt roligere låtene. Låt nr. 7 er også en av de hardere låtene på albumet, men minner litt om gammel hard trance. Altså ikke noe særlig nytt å hente her. Nest siste låt på albumet går tilbake til det litt roligere down tempoet, og ting blir straks litt bedre. Melodiøst og svevende. Avslutningslåta er en litt eksperimentell chill out låt, med litt piano liknende lyder og behagelige toner. En fin avslutning.

Dette albumet har et par virkelige godbiter, men en del av det kan fort bli litt tamt i lengden. Men de koselige låtene på dette albumet gjør at det absolutt er verdt et kjøp.
Per Kristian


Receivers email:



Your email:




Get Relaxed Journeys! New album 
from 
Chilltribe 
Relaxed 
Journeys 
Get Quality Relaxation! Get your 
Quality 
Relaxation!