Psufi


Top level Music reviews


Review by PKS (in norwegian)
Andre utgivelse på Elektrik Orgasm Records er ute, denne gang en samler med blant annet Aether og Process..

Like overraskende som det nye Nervasystem albumet på Process Productions, har det nå kommet en ny cd utgivelse på Elektrik Orgasm Records. Siste utgivelse derfra var Nervasystem & Aether med The Mama Matrix Most Mysterious i 1999. Dette er Drezz (Nervasystem) sitt eget label. Nå gir de ut en samler med ni trance låter.


Psufi. Elektrik Orgasm Records 2002 (E.O.CD2)

1. Aether – Axis Seclusion
2. Kadet - Bali Mi Conga
3. Defonik – Dimorphodon
4. Process – 10,000 Thrill Seekers
5. Machine Torque – Reverse Psychology
6. Tonal Disruption – Have A Peak
7. Tonal Disruption – Mendipsy
8. Aether – Wasted Talent
9. Tonal Disruption – Henbane

Først må det nevnes at koveret i utgangspunktet er ganske fett, men dårlig trykk og forskyvelse i trykkemaskinen gjør at det ikke er særlig pent. Først ut er Aether (Alexis Cousins) som er mest kjent fra den første utgivelsen på Elektrik Orgasm. Tydligvis en dyktig person, som her serverer en ganske bra låt. Dette er trance av den litt særere typen. Liker du musikken til Nervasystem og Process, er dette musikk for deg. En ganske mørk og industriell låt, med litt techno tendenser. Ganske melodiøst, og det minner en del om gammel goa, i hvertfall om du lytter til rytmene. Skikkelig tøft i mine ører. Låt nr. 2 er et nytt navn for meg. En som kaller seg Kadet (Damien Doherty). Låta begynner med industrielle elektro rytmer, før trance rytmene banker i vei, sammen med en del sprettende lyder. Ganske langt unna det meste av psytrance som kommer ut i dag, men det er gøy å høre at folk går nye veier. Etter hvert blir det skikkelig psykedelisk, med en haug med råe lyder. Låt nr. 3 er en veldig dyp låt, med stort sett svært syntetiske lyder. Utrolig sprøtt lydbilde. Morsomt å lytte til, særlig i head sett. Hard og intens låt. Etter hvert blir det også ganske melodiøst. Låt nr. 4 er av mer kjente Sean Williams (Process). Denne låta finner du også på Process sitt nyeste album Superior Technology som kom ut på hans eget label Process Productions tidligere i år. En av de beste låtene på det albumet. Syntetisk, svært transete og noen fete samplinger om hvor mange amerikanere som tar LSD ulovlig det neste året. Låt nr. 5 er av en som kaller seg Machine Torque (Tom Hamilton). Denne låta går i samme bane som Process. Temmelig sært, med en haug av vridde syntetiske lyder, men morsomt. Låt nr. 6 av Tonal Disruption (John Jennings) begynner med noen skikkelig skumle stemmer. Deretter følger det på skurrete rytmer og merkelige lyder. Kan høres ut som en blanding av Orichalcum og Process! Temmelig mørkt og dystert lydlanskap. Med andre ord tøff night trance. Låt nr. 7 er også av Tonal Disruption. Den begynner litt snillere, før rytmene triller av sted, med noen skurrete spretne lyder rundt. Etter hvert blandes det inn jass! Trompet gla jass! Veldig sprøtt, men morsomt sammen med alle de syke lydene. Svært dansbart og til tider temmelig behagelig. Nest siste låt er en ny låt av Aether. En låt med tunge rytmer og syntetiske lyder, men også litt melodiøse partier. Siste låta er enda en låt av Tonal Disruption. Tilbake til Orichalcum landskapet! Skikkelig tøffe saker, med råe og harde melodier. Meget bra avslutning!

Jeg likte denne samleren svært godt! Helt sikkert for sært i endels ører, men liker du stilen til Orichalcum, Process og Nervasystem, er dette absolutt tingen for deg. Her får du også et spennende utvalg av låter med flere ukjente artister.
Per Kristian




Receivers email:



Your email:




Get Relaxed Journeys! New album 
from 
Chilltribe 
Relaxed 
Journeys 
Get Quality Relaxation! Get your 
Quality 
Relaxation!