Global Psychedelic Trance Vol. 7


Top level Music reviews Psytrance reviews


Review by PKS (in Norwegian)

Spirit Zone nermer seg sin hundrede utgivelse. Serien Global Psychedelic Trance er vell kjent for de fleste og er nå oppe i sin syvende utgave! Og som vanlig er det Spirit Zone bestefar dj Antaro som har valgt ut låtene...


Global Psychedelic Trance Vol. 7 Spirit Zone Juni 2001 SZ098

CD1 Psytrance:
1. Spacefish "Voices"
2. The Zorba "Zen Garden"
3. Necton "Bongraiders"
4. Matenda "Mission Impossible"
5. SBK "Aufreisser"
6. Alegria "Summer Jam"
7. Noosphere "Still Ill!"
8. Etnica "I`m The Shadow Of Myself"
9. Funf D "Alles Wird Gut"

CD2 Psyambient:
1. Electric Universe "Jetzt"
2. Space Tribe "What Is Conciousness?"
3. UZ "Space T"
4. Alien Mutation "Astro Zodiac"
5. D.P.O.D. "Alegul"
6. Spacefish "El Cielo"
7. Yucatan "Up!"
8. Blake C "Rewind And Smile"
9. Kick-Bong "Eclosys"

Coveret er svart og det er bilde fra det tradisjonsrike Voov Experience inni. Også denne gang som alle de andre gangene, er cd 1 psytrance og cd 2 psyambient. Først ut er en ganske standard minimalistisk stumping låt fra Space Fish. Ikke helt av typen jeg elsker, men grei nok. Låt nr.2 av The Zorba overrasket meg. En behagelig trance låt med ganske mye variasjon. En fin låt og en av mine favoritter på cd`n. Når jeg ser hvem som har laget den, er det faktisk Riktam fra GMS! Deretter følger en Necton låt som står i stil med låtene på deres album "B12 Cocktail" som kom ut tidligere i år. Låt nr.4 av Matenda er en svært dansbar låt som minner meg litt om Atmos, men med hardere og tyngre rytmer. Drivende er det i hvertfall! Låt nr.5 av SBK og låt nr.6 av Alegria synes jeg er av den kjedlige minimalistiske typen der det ikke skjer noe særlig gjennom hele låta.

Låt nr.7 er faktisk av Noosphere som jeg ikke har hørt noe fra siden de ga ut albumet "Radiated" på Twisted i 1999. Låta de serverer her er temmelig kjedlig i forhold til tidligere utgivelser. Låt nr.8 av Etnica er samme som låt nr.1 på deres album Nitrox, og dårlig etter min mening. De kan jo så mye bedre enn dette! Siste låt på cd 1 av Funf D er middelmådig. Funf D har etter min mening fått alt for mye skryt etter "Das Signal" albumet de ga ut i fjor.

Alt i alt synes jeg denne delen av samleren er bedre enn de to forrige, men
det har vært slik med denne serien at jeg og mange andre har kjøpt dem kunn for cd 2 med psyambient, som er som regel er kjempe bra.

Denne gangen starter Electric Universe cd 2 med en svært digg låt "Jetzt". Videre følger det på en grei Space Tribe låt, men Space Tribe har aldri vært blant mine favoritter. Deretter kommer UZ med en noe kjedelig låt. Resten av låtene på denne cd`n er behagelige og fine, særlig låt nr. 7 av Yucatan "Up!" er blant mine favoritter. Antaro har også denne gang med en låt av Blake C, men jeg synes det er en av de dårligere låtene.

Alt i alt et godt kjøp, og for de som ikke liker trance cd`n er det som vanlig mange psyambient godbiter på cd 2. Jeg for min del likte psytrance delen bedre denne gang enn jeg har gjort på den forrige. Så for de som skal på Voov i år, har dere noe å glede dere til. Antaro holder koken enda!
Per Kristian


Receivers email:



Your email:




Comment List


There are no comments.
Get Relaxed Journeys! New album 
from 
Chilltribe 
Relaxed 
Journeys 
Get Quality Relaxation! Get your 
Quality 
Relaxation!