Stress Assassin "Within The Office Of Eye And Ear"


Top level Music reviews


Review by PKS (in norwegian)
Svenske Henrik Jonsson (Echö-Lab) har gitt ut et psyambient album på Spiral Trax under navnet Stress Assassin.

Bedre sent enn aldri, her kommer en anmeldelse av Stress Assassin albumet. Noen husker kanskje Echö-Lab mannen Henrik Jonsson som ga ut albumet Overlap sammen med Atmos på Flying Rhino i fjor. I år har han kommet ut med sitt solo album på Spiral Trax under navnet Stress Assassin. Et rolig psyambient album, noe som er uvanlig på Spiral Trax.



Stress Assassin "Within the office of eye and ear" Spiral Trax 2002 (SPITCD008)

1. Motorcycle boy`s theme
2. Tags+smoke
3. Shopcleaner
4. Emotion Trakker
5. Time
6. Brain Plate
7. Special Dish
8. VC don`t lie
9. Nature
10. Stealth Wallpaper
11. Lextorp

Det er flere svensker som har prøvd seg på psyambient stilen det siste året. OOZE gjorde det veldig bra i fjor med sitt album på Spirit Zone. Låtene vi får her er alle i en slags dub stil. Veldig rolige låter, og kanskje for stillestående for noen. Låtene er ikke så veldig varierte, men er svært behagelige om du spiller dem til rett tid. Det er tatt i bruk mye reggae dub og ekko effekter. Mye dyp dub og lite melodier. Alle låtene går i så og si samme stil. Ganske sært endel av det, og ikke så variert som man kanskje kunne håpe på når det gjelder denne stilen. I noen av låtene får vi litt forsiktig vokal, og innimellom hører man litt instrumenter som feks gitar.

Absolutt et avslappende album, men denne typen dub kan nok bli noe kjedelig i lengden. Men om du liker svært rolig og lite variert dub, er dette et album å sjekke ut.
Per Kristian


Receivers email:



Your email:




Comment List


There are no comments.
Get Relaxed Journeys! New album 
from 
Chilltribe 
Relaxed 
Journeys 
Get Quality Relaxation! Get your 
Quality 
Relaxation!