Zen Lemonade "Lemon Soul"


Top level Music reviews


Review by PKS (in norwegian)
Psy parret Gus Till og Cozi leverer her noe helt nytt og spennende på Dragonfly Records!

Australske Gus Till og japanske dj Super Cozi er et kjærestepar som lager musikk. Sammen kaller de seg Zen Lemonade. Begge har drevet med musikk i mange år. Gus Till har laget musikk under mange navn og er verdenskjent psytrance dj. Cozi er en meget populær dj i Japan, og spiller ofte chill out på diverse psy festivaler rundt i verden. Denne gang ville de gjøre noe helt annerledes, og det har det absolutt blitt!



Zen Lemonade "Lemon Soul" Dragonfly Records 2002 (bflcd53)

1. Super Panam Calling
2. Juicy Science
3. Dark Star
4. Zodiac Guns
5. Cloud 19
6. Brazil Mon Amour
7. Pussy galore
8. Spinning Metal
9. Midnight Basso Nova
10. Motherland feat. dj Ludvig

Morsomt at noen artister går helt nye veier i blant, og særlig spennende at Dragonfly Records gjør det, etter som trance utgivelsene derfra de siste par åra har vært ganske sørgelige. Låt nr. 1 er en rolig slags elektronisk tango intro på ca tre minutter. Låt nr. 2 er mere transete. En slags trance house låt. Veldig merkelig, med spennende rytmer og et rikt utvalg av smekre psylyder. Ganske jassa til tider og veldig nyskapende. Dett er virkelig noe spennende og nytt! Melodiøst, variert og dansbart. Låt nr 3 har en fet begynnelse med tøffe lyder og break beat rytmer. Hardere rytmer kommer så inn, men ikke noe voldsomt tempo. Temmelig transete og veldig variert. Meget bra lytte trance. Låt nr. 4 er en ganske svevende og transete låt, med hovedsaklig atmosfæriske og behagelige lyder. Litt japanske toner som gir et spennende preg på låta. Nok en god låt.

Låt nr. 5 beveger seg enda mer vekk fra trancen og nærmer seg jassa pop! Det er faktisk Cozi som selv synger. Ganske behagelig chill out låt, men kanskje for poppa for noen. Låt nr. 6 er en noe særere låt. Litt mer monoton, med rytmer som like gjerne kan være house rytmer som trance rytmer. Litt disko aktig, og ikke blant mine favoritter på albumet. Låt nr. 7 er blant de flotteste låtene på albumet, selv om begynnelsen er noe sær. Veldig transete. En blanding av gammel goa stil og mere moderne lydbilde. Herlige lyder og melodier. Virkelig en bra låt. Slik musikk får i hvertfall meg lett i transe! Låt nr. 8 er en noe mere down tempo psykedelisk spæisa låt. Ganske fin denne også og veldig annerledes enn noe annet jeg har hørt før. Nest siste låt på albumet er kanskje den sprøeste låta. En stemme som sier mjau og noen helt syke lyder. Litt transete rytmer, men en veldig eksperimentell låt. Avslutningslåta er nok den dårligste på albumet. En ren hip hop låt, med noe mere syke lyder enn sægge kidsa i gata hører på.

Alt i alt et utrolig bra album synes jeg, for de har gått en helt annen vei enn alle andre, og skapt noe helt nytt, uten at det blir for sært. Perfekt album for hjemmelytting!
Per Kristian


Receivers email:



Your email:




Get Relaxed Journeys! New album 
from 
Chilltribe 
Relaxed 
Journeys 
Get Quality Relaxation! Get your 
Quality 
Relaxation!