Twisted Sessions 1


Top level Music reviews


Review by PKS (in norwegian)
Twisted Records er ute med sin første mixede samler. Bak mixepulten har Tristan hostet fram en haug med nye gode låter.

Twisted er uten tvil et av de klart m,est respekterte psytrance lablene. Nå er de ute med sin første mixede samler. Selv prøver jeg å unngå mixede cder, ettersom jeg er ute etter original låtene. Men når det er Twisted som gir ut noe sånt, og det er selveste Tristan Cooke som står bak mixinga er det verdt et kjøp. Men det viktigste av alt er at du her får flere låter som ikke er gitt ut før. Koveret er av samme tragiske stil som på den fantastiske samleren Unusual Suspects som Twisted slapp tidligere i år. Temmelig kjedlig, og lite som minner om at dette faktisk er en psytrance utgivelse.



Twisted Sessions 1. Twisted Records 2002 (TWSCD18)

1. Twisted Allstars - Blue Sky On Mars
2. Dickster - Beloved Icecream
3. Tristan - Dark City
4. Prometheus - Snakes and Ladders
5. Yooza - Things to do
6. Allaby - Spiritually Correct
7. Aphid Moon - Head Candy
8. Trickster - Audio Evangelists
9. Tristan & Dimitri - Monkey Business
10. Alien Project - Silent Running

Tristan har vist at han er en dyktig dj, så han er absolutt den rette til å mixe en slik samler. Han starter det hele med en alternativ remix av låta Blue Sky On Mars, som er laget av det utrolige samarbeidet mellom Simon Posford, Serge Souque og Tristan selv (Twisted Allstars). Original låta finner du på Unusual Suspects. Her får vi en litt roligere versjon. Så settes farten opp og en fin overgang til en mere techno trance aktig låt av Dickster som er en av gutta fra The Green Nuns Of The Revolution. Denne låta er ikke det helt store, men grei nok. Deretter får vi en låt av Tristan selv. Typsk Tristan låt. Techno aktig, men psykedelisk og med diverse fete melodier. Så får vi en låt av en av mine favoritt artister om dagen, Benji Vaughan (Prometheus). En utrolig fin flunkende ny låt. Jeg håper virkelig dette talentet gir ut et Prometheus album snart! Behagelige melodier, tøffe lyder og rytmer. Utrolig transete, og en av de beste låtene på denne samleren.

Tristan mixer godt selv om han nok har fått hjelp av en datamaskin denne gang. Låt nr. 5 er av Yooza som er et artist navn jeg ikke har hørt før. Men ser vi hvem som står bak, er det parret som står bak Manmademan. Ikke så værsat denne låta. Ganske groovy, slik de ofte lager låtene sine. Allaby er et helt nytt navn for meg som jeg ikke vet hvem som står bak. Dette er vell kanskje den mest transete låta av alle på denne samleren. Meget behagelig å danse til. Låt nr. 7 er av Aphid Moon som jeg ikke synes lager noe særlig bra psytrance. Heller ikke låta vi får her er noe særlig, så styr unna han. Låt nr. 8 blir straks bedre. Et spennende samarbeid mellom Dickster og Tristan som blir til Trickster. Skikkelig tøffgroovy låt! Dimitri Nakov er en av verdens mest respekterte psytrance djs. Han har delatt i mange spennende prosjekter det siste året. Her samarbeider han med Tristan, noe som blir til en utrolig fin dansbar låt. Fantastisk transete lydbilde. Tristan avslutter det hele med en ny Alien Project låt. En av ARi Linkers klart beste låter så langt. Fantastik transete gåa driv i denne låta. Utrolig bra avslutning.

Skal du først kjøpe en mixa cd, er denne absolutt å anbefalle. Plettfri mixing og en haug med nye gode låter. Kjempe kvalitet som alltid fra Twisted. Men du bør like Tristan sin stil, for dette er ikke så variert som feks Unusual Suspects.
Per Kristian


Receivers email:



Your email:




Get Relaxed Journeys! New album 
from 
Chilltribe 
Relaxed 
Journeys 
Get Quality Relaxation! Get your 
Quality 
Relaxation!