Adrenalin Drum "Engine"


Top level Music reviews


Review by PKS (in norwegian)
Israeleren Har-el Prusky leverer sitt andre Adrenalin Drum album. Denne gang på Out Of Orion Records.

Har-el Prusky står bak flere prosjekter. Et av dem er gruppa California Sunshine som er hans mere ostete og melodiøse prosjekt. Han har også tidligere sluppet albumet Xperimental Goa på Unnatural Recordings under navnet Adrenalin Drum. Nå er hans andre Adrenalin Drum album ute, som han gjør sammen med Gabi Harary. Dette er langt i fra så melodiøst som California Sunshine.



Adrenalin Drum "Engine" Out Of Orion 2002 (OOO-004)

1. 131 Lords
2. Electric Desert
3. Tears Of Knowledge
4. Thousand Islands
5. The Maze
6. Wizzy Drum
7. Magic Woods
8. Tripomatic Remix uk

Låtene på dette albumet er stort sett mørke og harde. Første låt er en litt monoton techno trance låt. Minner mye om Wizzy Noise som de også har samarbeidet litt med på dette albumet. Ikke det helt store med slik traktor trance synes jeg. Låt nr. 2 inneholder mere psykedeliske fete lyder. Ikke så værst låt. Hardt, stumpy og intenst. Låt nr. 3 begynner tøft med fete rytmer, og er en skikkelig hard låt. Dette er uten tvil en bedre låt enn de to første. Hardt hele veien, med litt forsiktige melodier, noen svevende toner og mye fete lyder. Etter tre minutter er det et par overganger som høres ut som at det er ripe i cden, noe som trekker ned på låta. I låt nr. 4 går vi tilbake til traktor techno trance igjen. Svært monotone rytmer med lite rundt. Låt nr. 5 begynner med en svevende tone, før en syk lyd og de intense rytmene banker i vei. Ikke så værst låt, med rolige deler inni låta i form av svevende lyder, innimellom de virkelig intense rytmene. Låt nr. 6 høres virkelig ut som Wizzy Noise, og dette er også et samarbeid med dem. Veldig full on og masete låt. Ikke helt min stil, men helt sikkert noe for dem som liker Wizzy Noise. Låt nr. 7 er virkelig en mørk låt. Den minner litt om tidligere melodiøs goa i en mørkere stil, men den blir for lite variert og ganske tam. Avslutningslåta er enda en skikkelig wizzy låt. Full on og intenst fra start til slutt, og ikke særlig forskjellig fra mye vi har hørt før.

Adrenalin Drum er absolutt ikke hva det en gang var, men liker du stilen til Wizzy Noise, vil du sannsynligvis sette pris på denne også. Dere andre, styr unna.
Per Kristian


Receivers email:



Your email:




Get Relaxed Journeys! New album 
from 
Chilltribe 
Relaxed 
Journeys 
Get Quality Relaxation! Get your 
Quality 
Relaxation!