Time & Space Part 1


Top level Music reviews


Review by PKS (in norwegian)
Det nye mexikanske labelet Sound Sorcery Records er ute med en sinnsyk samler, spekket med store artister.

Denne utgivelsen kom egentlig på slutten av 2001 i Mexico, men kom ikke i salg i resten av verden før i år. Mexikanske Sound Sorcery har arrangert en rekke sinnsyke partyer i Mexico med en haug store artister. Nå har Sound Sorcery gitt ut sitt første samlealbum, spekket med de største artistene innen psytrance. Kanskje ikke så rart når man ser hvem som har plukket ut låtene. Det er nemlig Paul Taylor og Dimitri Nakov (TIP.World). Synthetic Dado har visst også hatt en finger med i spillet...



Time And Space Pt. 1. Sound Sorcery Records 2001 (SSRCD01)

1. GMS "Spook"
2. The Antidote "Vedrasonic"
3. Alien Project "Twins"
4. Logic Bomb "Desire"
5. Astrix "Kali"
6. Absolum "Mental Silence"
7. Talamasca "Missing Link"
8. The Good, The Bad & The Ugly "Mescalito"
9. Saiko-Pod "Tron"

Tøft kover med en fargerik maske laget av perler. Alle artistene på denne samleren har spillt i Mexico. Psytrance scenen er voksende der borte, og det ivrige publikummet gjør at det er populært blant artister å spille der. Først ut er GMS som man kan få inntrykk av at er på de fleste samlere for tiden. Denne gangen har Riktam laget låta alene uten Bansi. Resultatet er likvell ikke dårlig. Piskende rytmer og noen syke acid synth lyder. Bra låt som ikke høres ut som alt det andre GMS kommer med, for det har en tendens til å være lite variasjon mellom låtene hos GMS.

The Antidote fortsetter å gi ut groovy låter etter hans album slipp i fjor. Meget bra låt dette her som helt sikkert får folk til å gå bananas på dansegulvet. Serge Souque har en egen lett gjenkjennelig stil. En av de klart bedre Antidote låtene jeg har hørt. Israelske Ari Linker (Alien Project) spyr ut låter for tiden. Han slo gjennom i fjor med albumet Midnight Sun, og har allerede kommet med albumet Dance Or Die på Phonokol i år, og et nytt et er på vei på TIP.World neste måned! Låta han serverer her er typisk AP stil med svevende toner og harde, dype og rullende rytmer, med krystall klare lyder lagt oppå. En låt som egner seg til å spille virkelig høyt.

Svenskene Jonas Petterson og Johan Krafft står bak Logic Bomb. De har etterhvert blitt blant mine favoritter på trance scenen. De er snart ute med sitt andre Logic Bomb album, denne gnag på TIP.World. Låta vi får er ikke dårligere enn før. Typisk gjenkjennelig Logic Bomb stil med knall fete lyder og hel psykedelisk lydbilde. Meget bra. Dette er nåtidens melodiske goa trance. Israelske Astrix tar så over. Avi Shmailov som han egentlig heter, har etterhvert kommet med ganske mye spennende. Her får vi en låt kraftig inspirert av GMS, av den full on stilen vi har hørt mye av det siste året. Likevell ingen dårlig låt dette her. Franske Christof Drouillet kom med Absolum album på TIP.World i fjor. Ikke overraskende Absolum låt denne gangen. Selv begynner jeg å gå litt lei av denne 3D Vision stilen. Full on hele veien, men samtidig ikke så veldig variert.

Dj Lestat slapp sitt meget gode Talamasca album Musica Divinorum på Spiral Trax på tampen av 2001. Her har han fått med seg Dimitri Nakov og laget en grei hard låt. Som vanlig knall tøffe melodier. Så er det klart for det sprøe samarbeidet GBU. Dado, Antidote og Dimitri med låta Mescalito. Tøff låt, med en lite variert start som bygger seg opp til full on psytrance. De danske koxbox guttene Frank E og Ian Ion kommer med Saiko-Pod album på japanske Solstice Music i år. Her får vi antageligvis en smakebit på hvordan det skal høres ut. De har virkelig talent, og låta Tron er allerede godt mottat over hele verden. De kommer alltid med noe originalt, og Tron er intet unntak.

Bedre samler enn denne skal du lete lenge etter! Ikke et eneste dårlig spor å finne her. Ikke så rart når du ser hvilke artister som er med. Anbefales på det varmeste. Se opp for Time & Space Part 2 som kommer i år på dette spennende mexikanske labelet.
Per Kristian


Receivers email:



Your email:




Get Relaxed Journeys! New album 
from 
Chilltribe 
Relaxed 
Journeys 
Get Quality Relaxation! Get your 
Quality 
Relaxation!