Unusual Suspects


Top level Music reviews


Review by PKS (in norwegian)
Endelig en ny super samler fra Twisted Records!

Endelig! Twisted Records er ute med en ny utrolig samler spekket med twisted psykedelisk trance! Mange har nok gledet seg til denne samleren. Geniet Simon Posford er med på de fleste låtene, og da blir det som det alltid blir når han er involvert; fantastisk!


Unusual Suspects Twisted Records 2002 TWSCD14

1. Younger Brother "The Finger"
2. DSP "Have A Good Time (All The Time)"
3. Twisted Allstars "Blue Sky On Mars"
4. Tristan "Fotean Times"
5. The Good, The Bad & The Ugly "Mescalito" (Synthetic Remix)
6. Prometheus "Mekong Delta"
7. Fly Agaric "I See Myself" (Unmixed Demo Version)
8. Younger Brother "Dwarves" (Main Mix)
9. Shpongle "Dorset Perception" (Total Eclipse Remix)

Før var Twisted kovere noe av det beste, med psykedeliske tegninger laget av Raja Ram. Etter at Twisted skiftet logo, har koverne også forandret stil. Denne gang det kjipeste koveret jeg har sett på lenge. Ikke noen grunn til å beskrive dette mer, så vi hopper like greit rett over til den geniale musikken.

Mange har nok vært borti et par rolige Younger Brother låter før som feks "Evil & Harm". Denne gangen får vi den hardere stilen. Dette er et samarbeid mellom Simon Posford og Benji "Prometheus" Vaughan. De starter denne samleren med en utrolig låt. "The Finger" gikk rett i hjertet på meg i hvertfall. Dette høres ut som en Hallucinogen låt. Utrolig herlig psykedelisk låt! Deilige lyder og noen sinnsyke vokal innslag. Fantastisk! Dette blir uten tvil en klassiker. Låt nr. 2 er et nytt prosjekt. Et samarbeid mellom Simon Posford og dj`en Dimitri Nakov som kom med samleren Dimitri`s Dat Bag på TIP.World i fjor. De kaller seg sammen DSP og leverer en knall tøff låt. Her får du en typisk psyk Hallucinogen melodi av den typen du finner på de to Hallucinogen albumene. Rytmen er litt mere bastant enn vanlig, men varierer mye underveis. Utrolig dansbart.

Simon Posford må være en utrolig hyggelig fyr, for det virker som han kommer godt overens med de fleste. Det er ikke få artister han har samarbeidet med opp gjennom årene. Låt nr. 3 er laget av noen som kaller seg Twisted Allstars, og tro det eller ei, men dette er faktisk et samarbeid mellom Simon Posford, Tristan Cooke, Serge Souque (The Antidote, Total Eclipse) og Riktam (GMS)!! Trodde ikke et slikt samarbeid var mulig! Her får du full pakke. Harde digge rytmer, saiko melodier, behagelige partier og et sykt lyd spekter. Helt utrolig bra låt! Så er det solo prosjektet til Tristan Cooke sin tur. Her får vi en mere fluffy låt enn vi er vant med fra ham, men det blir ikke for ostete. Behagelig morning trance.

Det finnes flere utrolige samarbeid der ute. Mange ble nok positivt overrasket over gruppa The Good, The Bad & The Ugly (GBU) som dukket opp på Dimitri`s Dat Bag i fjor. GBU er Dimitri Nakov, Frederic Holyszewski (Deedrah, Dado, Synthetic, Frederico Baltimore) og Serge Souque (The Antidote, Total Eclipse). Her har Synthetic remixet låta "Mescalito". Synthetic er Holyszewskis techno inspirerte prosjekt, og jeg liker ikke noe særlig av Synthetic. Denne låta derimot er mye bedre enn vanlig. En hard og psykedelisk låt som gjør seg godt på dansegulvet, men ikke blant de beste på denne samleren. Så er det den dyktige Benji Vaughan og hans solo prosjekt Prometheus sin tur. En fantastisk behagelig reise i psykedelisk trance. En digg bass, en behagelig svevende melodi, herlige lyder og tøffe rytmer. Vanvittig bra! Her får vi også en behagelig arabisk vokal. Dette er til å få frysninger på ryggen av!

Ryktene har gått om et samarbeid mellom Infected Mushroom og Simon Posford. Nå er det ikke lenger bare rykter. I låt nr. 7 får vi beviset! De kaller seg Fly Agaric. Helt sinnsyk låt. Jeg blir i hvertfall helt satt ut! Mye trance blekner i forhold til dette. Spekket med feite lyder og herlige rytmer. Og oppå alt dette fantastiske får vi plutselig den vakreste kvinnevokalen jeg har hørt! Tror faktisk dette er dama til Simon Posford! En av de beste låtene jeg har hørt noen gang. Nest siste låt er en ny Younger Brother låt. Den begynner med en kar som forteller at han har havnet i fengsel. Rytmene homper av sted og etterhvert glir det inn vakre melodier og mere og mere psykedeliske lyder. Egentlig ganske chilla låt. Utrolig behagelig og samtidig digg å danse til. Siste låta på denne samleren er den fantastiske Shpongle låta "Dorset Perception". Her er låta remixet av utrolige Total Eclipse! Ufattelig bra! Total Eclispe med sine herlige melodier blandet med vakre Shpongle.

Dette er en drømmesamler! Ikke en eneste dårlig låt! Bare svært bra låter på en samler. Anbefales til alle som hører på psytrance, for dette er noe av det beste jeg har hørt på lenge!
Per Kristian




Receivers email:



Your email:




Get Relaxed Journeys! New album 
from 
Chilltribe 
Relaxed 
Journeys 
Get Quality Relaxation! Get your 
Quality 
Relaxation!