Astral Projection - In the Mix


Top level Music reviews

Review by Frank Lorvik (in Norwegian)

ASTRAL PROJECTION: In the Mix (Phonokol / Transient)

Super-psytrance-duoen Astral Projection har nå sluppet en dobbel mikse-CD med en blanding av eldre og litt nytt materiale, og det hele skal være DJ-mikset av et av de to medlemmene, nemlig Avi Nissim, men det låter mistenkelig som om en datamaskin kan ha hatt mer enn en krets med i spillet... Mesteparten er eldre låter - syv av dem er remikser, og tre-fire spor er nye. Jeg er nemlig usikker på om det noe ostepoppete avslutningssporet på CD1 kalt "Axis v0.99" er helt nytt. Den beste remiksen er klubbvennlige og tilbakelente "cass and slides rework" av "Liquid Sun", men deres høytflyvende og energiske "domestic remix" av "Life on Mars" er også bra.

Den første CDen er ment å brukes under oppturen midt-i-natta, den andre om morgenen når man trenger litt mykere og / eller mer oppløftende stemninger, og dette gjenspeiles naturligvis i musikkvalget. CD1 er pumpende høyoktan fra begynnelse til slutt og er minst sagt i stand til å skape bevegelse..! CD2 er heller ikke noen langsom affære men stemningene er til dels mykere og mer melankolske. Avslutningssporet på CD2 er nytt, heter "Burning up" og er den siste singelen deres: et samarbeid med en Huib Schippers som i CD-singelversjonen kalles "Astral Projection vs Trilithon feat. Special K". "Burning up" vil nok overraske mange for her beveger de seg virkelig inn på ostepopterritorium, selv om instrumentalmiksen som avslutter "in the mix" er klart bedre enn de andre versjonene på singelen. Det hele er litt merkelig for produksjonen er som vanlig glitrende men stemningene tipper stort sett over i helt feil følelser / melodier for min del.

Selv om mange av låtene utvilsomt fortjener toppkarakter så er ikke utgivelsen som helhet en fullklaffer. Derfor må det bli en firer og konklusjonen at "in the mix" først og fremst egner seg som en introduksjon til Astral Projection, for dem som ikke har mange av deres tidligere utgivelser, eller til dem som ønsker seg en sammenhengende Astral Projection-miks.

   

Receivers email:



Your email:




Get Relaxed Journeys! New album 
from 
Chilltribe 
Relaxed 
Journeys 
Get Quality Relaxation! Get your 
Quality 
Relaxation!